Totteridge
Project by Emilie Fournet Interiors

Showcasing Ivy 8 pendant light.

A dining room and social space full of light inspired by the conservatory natural light, colours and hues.  Allowing the natural light to flood into the space, together with carefully chosen colours that matched and complemented the natural green, was the main inspiration for this concept where our Ivy 8 pendant light was chosen to feature as central piece.

 “In the Totteridge project the aim was to transform a dark room into a fresh and crisp dining room that is also social space, bringing lightness and brightness throughout the whole space, but also bringing the outside and the conservatory green hues inside." — EMILIE FOURNET

Project: Emilie Fournet Interiors
@emiliefournetinteriors
Photography: Kasia Fiszer
@kfiszerfoto

All Projects

RECEIVE LIGHTING INSPIRATION DIRECTLY TO YOUR INBOX